Currylinjer, Rensa hus

Det finns jordenergi linjer i marken, currylinjer, leylinjer, hartmanlinjer.. Jag fokuserar på att hitta currylinjer, ta ut var de går och även neutralisera dem. Dessa currylinjer är inte så bra för människan att sova på eller sitta mycket på, för de dränerar oss på energi. Förr i tiden så byggdes husen så att currylinjerna gick i väggarna så man inte skulle ta skada av dem. Nu så bygger vi hus där vi vill ha dem och tänker inte så mycket på sånt som de visste förr i tiden. Linjerna har även flyttat lite på sig i dagsläget, pga olika anledningar. Linjerna är ca 60 cm breda och går i ett rut nät med ca 4 meters mellanrum.

Så man kan alltså ta ut dem och neutralisera dem med ett "verktyg" jag har, man balanserar upp energin så den ej dränerar människor på deras energi något mer.

Jag går med pekare och kan även ta ut annan jordenegi, t ex pelare el annan osund energi.

 

Rensa hus.

Om man har problem med eller tror att man har påhälsning från andra sidan, så kan man rensa huset från de man inte vill ha där. Detta kan vara på flera olika sätt man kan se någon, känna, höra eller bli på dåligt humör helt plötsligt, ja det finns flera sätt att veta om att man har påhälsning hemma.

Man kan fråga om det är någon som vill något eller bara visa dem över till andra sidan..

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)