Healing

Jag förmedlar healing med hjälp av källan (universums kärleksfulla kraft) och änglarna..  Jag är ett redskap, en kanal för det helande ljuset.. Healing är alltid positivt, det kan inte göra ont... Allt kan hända, bara tron sätter gränserna..

Vid en healing session  hos mig så får du ligga ner på en brits, med kläderna på, och en filt. Du slappnar bara av, och andas, jag brukar rekommendera att andas in vitt helande ljus, och ut all dålig/mörk energi, men det är inget man måste göra..

Vid chakrabalansering så lägger jag händerna på chakrorna och balanserar dessa med healingenergi. Ibland så börjar det knorra i magen och ibland så upplever man andra saker, men det är inget farligt... Man behöver inte heller uppleva något speciellt alls..

Healingen går alltid dit den bäst behövs, så om du t. ex brutit armen så går energin nödvändigtvis inte dit, utan till det ställe där den gör bäst nytta för dig..

Jag är utbildad i Reiki healing, men min healing är intuitiv och därför bredare..

Healing djur.

Jag ger healing till mina djur, och har fått se väldigt positiva effekter på vår hund, som är gammal och har slitna knän.. Hon mår mycket bättre och busar mycket mer nu, hennes energi har blivit livligare..

Vissa djur får man gå försiktigt fram med, hålla händerna en bit ifrån dem, tills de vant sig vid energin och känner sig trygga med situationen.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)